Event Agencies

Oct 23, 2018, 22:39
Event agency Tzar luidt de lente in met unieke garden parties

Event agency Tzar luidt de lente in met unieke garden parties

12 januari 2018

Nu de lente langzaam maar zeker aan de horizon verschijnt, pakt het gerenommeerde event agency Tzar weer uit met felbegeerde garden parties op prachtige locaties. Voor dit nieuwe seizoen belooft het bureau zijn klanten bovendien een nieuwe en geheel exclusieve locatie …

Daar is de lente, daar zijn de garden parties

De lente is één van de mooiste seizoenen, en begrijpelijkerwijze ook één van de meest populaire voor bedrijfsevenementen voor het hele gezin. Garden parties vormen in deze periode een ideaal cadeau voor werknemers en klanten. Meestal zijn partners en kinderen immers ook welkom, en dat zorgt voor een informele sfeer die het makkelijker maakt om elkaar beter te leren kennen en een langdurige band te scheppen.

Een unieke combinatie

022018tzar siteMet zijn twintig jaar ervaring en zijn originele concepten was het Brusselse event agency al langer het bureau bij uitstek voor een originele garden party. Maar nu is zaakvoerder Christophe De Wandeleer erin geslaagd om zelfs voor Tzar een bijzonder unieke locatie aan te bieden.

“We wilden dit jaar graag evenementen voor het hele gezin organiseren in Pairi Daiza”, legt Christophe zijn nieuwste concept uit. “Het dierenpark is immers populair bij groot en klein. Maar de accommodaties voor evenementen in het park beantwoorden jammer genoeg niet aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarom gingen we op zoek naar een alternatief.”

Het professionele team van Tzar vond dat alternatief op amper tien minuten rijden van het dierenpark. Zo vormt Tzar’s nieuwste garden party een ideale combinatie: ’s voormiddags kijken gasten samen met hun kinderen hun ogen uit in het dierenpark, en ’s namiddags genieten ze van Tzar’s befaamde catering op één van de mooiste locaties van Wallonië, terwijl hun kinderen zich uitleven in uiteenlopende sportieve en speelse activiteiten. Het levert gegarandeerd een onvergetelijke dag op.

Meer weten over deze en de vele andere garden parties die Tzar aanbiedt?

Neem contact op via info@tzar.be of op 02/644.58.24

www.tzar.be

Meer van Tzar :

Tzar

  • Adres : Amerikaansestraat 76, 1050 Brussel
  • Tel : +32 (0)2 644 58 24
  • E-mailadres : info@tzar.be
  • Website : www.tzar.be