Event Agencies

Apr 24, 2024, 6:45
20 jaar evenementiële know-how gebundeld in één Inspiration Book …

20 jaar evenementiële know-how gebundeld in één Inspiration Book …

25 januari 2016

Het gerenommeerde Brusselse event agency Tzar viert dit jaar zijn 20ste verjaardag, een zeldzaamheid in de sector, en doet dat met een nieuwe look, een nieuwe website en … een exclusief Inspiration Book.

Tzar publiceert zijn unieke Inspiration Book

20 jaar lang al organiseert het Brusselse event agency Tzar volkomen unieke evenementen, stands en inrichtingen voor de grootste (en kleine) der aarde, en het is nog lang niet uitgeblust. Integendeel, alles wijst erop dat het succesvolle bureau van Christophe De Wandeleer een tweede adem heeft gevonden: op korte tijd heeft het zichzelf een nieuw imago aangemeten, inclusief een nieuwe website van de hand van zijn trouwe digitale partner Creaxial, die al snel werd opgemerkt door onder meer het magazine PUB.

Laat u inspireren

Maar wat maakt Tzar nu zo succesvol? Waarom zijn hun evenementen zo anders dan anders? Hoe slagen zij er in om hun projecten telkens opnieuw ‘smart’ aan te pakken: doeltreffend, ecologisch, kostenbesparend en toch zo onvergetelijk?

Hun gloednieuwe Inspiration Book licht een tipje van de sluier. Bent u van plan om dit jaar een evenement te organiseren, of wilt u gewoon kennismaken met de savoir-faire van één van de laatste echt Brusselse evenementenbureau’s? Dan is dit uw kans: bestel nu gratis uw persoonlijke Tzar Inspiration Book via info@tzar.be of 02/644.58.24, en ontdek de talloze mogelijkheden van dit unieke bureau …

www.tzar.be

Meer van Tzar :

Tzar

  • Adres : Amerikaansestraat 76, 1050 Brussel
  • Tel : +32 (0)2 644 58 24
  • E-mailadres : info@tzar.be
  • Website : www.tzar.be