Event Agencies

May 3, 2024, 22:27
EPO, een langetermijnstrategie die vruchten afwerpt

EPO, een langetermijnstrategie die vruchten afwerpt

19 januari 2016

Op 1 januari 2013 besloten Albert Bayot en Pierre Gilbert om het agentschap EPO, dat in 2016 zijn 13-jarig bestaan viert, nieuw leven in te blazen. Het resultaat: na een stijging van ruim 40% in 2015 verruimde EPO haar team dat aan het begin van dit jaar 16 werknemers telde, of 6 meer dan eind 2014. "We zijn blij om elke dag te werken voor klanten die we respecteren en die ons respecteren als partners van hun successen", luidt het bij EPO.

Competenties

EPO biedt een compleet dienstenpakket aan op vlak van “belevingsgerichte” communicatie, met zowel het creëren van evenementen, brand activation als standenproductie. "Onze klanten kunnen beroep doen op creatieve en logistieke vaardigheden en hebben een productieatelier ter beschikking binnen één en hetzelfde agentschap, en dat op een steenworp van Brussel."

Visie

EPO is anno 2016 een bedrijf dat drijft op ‘participation management’, waar luisteren, delen en authenticiteit de toon aangeven van elke interne en externe handeling, voor en met de klanten. "Het is in die geest dat we het team hebben uitgebreid met bijzondere aandacht voor competenties en ook rekening houdend met de intrinsieke waarden van elke nieuwe kracht. Voor ons is het van essentieel belang dat onze bedrijfsvisie wordt gedeeld door al onze medewerkers."

En morgen?

"Morgen blijven we hard werken om ons bedrijf verder te laten groeien, zolang deze groei geen belemmering vormt voor onze waarden en onze aanpak. Dat is immers de kern én het geheim van ons succes, zowel voor het ontwerpen van projecten als voor de verdere ontwikkeling van partnerships met onze huidige en toekomstige klanten."

Meer informatie

www.e-p-o.be - Facebook

pierre@e-p-o.be (Managing Director) - steve@e-p-o.be (Account Director)

T: +32 649 68 83

Meer van EPO :

EPO