Event Agencies

May 3, 2024, 18:08
EPO stelt nieuwe Volvo XC90 voor

EPO stelt nieuwe Volvo XC90 voor

27 oktober 2015

ACB Group heeft beroep gedaan op EPO om de nieuwe Volvo XC 90, die het begin van een nieuw tijdperk voor de Zweedse autobouwer inluidt, aan de klanten voor te stellen. Het exclusieve model, waarvan de presentatie ongeëvenaard was, neemt het nu over van zijn voorganger die meer dan 10 jaar lang een succes was.

De druk op de organisatoren was bijzonder hoog, aangezien de wagen van groot belang is binnen het gamma van Volvo. Het nieuwe model betekent immers ook de lancering van de toekomst van het Volvo-ontwerp door het stellen van nieuwe normen inzake kwaliteit en technologie. De presentatie van het nieuwe model bleek ook de aanleiding om de integratie van LOUIS BRUSSELS in ACB Group te vieren.

Tijdens die avond in mei kregen de gasten uitgebreid de gelegenheid om de auto te ontdekken in een audiovisueel kader dat perfect aansloot op de marketing content die aangeleverd werd door het moederhuis. De ontwikkeling van de wagen en zijn karakteristieken werden aangegrepen om de toespraak van de CEO van ACB Group extra te ondersteunen.

De gasten konden terugblikken op een mooie avond die verder werd opgeluisterd door een Zweedse cateringservice.

De drie concessies van ACB Group hebben dat weekend ook hun deuren geopend voor testritten met het nieuwe model.

www.e-p-o.be

Meer van EPO :

EPO