Event Agencies

Apr 18, 2024, 13:38
Tzar trakteert!

Tzar trakteert!

18 maart 2016

Het Brusselse evenementenbureau Tzar blaast deze maand maar liefst 20 kaarsjes uit. Tijd om op zijn lauweren te rusten? Verre van! Tzar is immers levendiger dan ooit, en nodigt iedereen uit om het tweede leven van het succesvolle bureau te komen ontdekken tijdens een Urban Drink.

Tzar viert 20 jaar knowhow

Het Brusselse evenementenbureau Tzar werd boven de doopvont gehouden in maart 1996. Talloze internationale, nationale en regionale ondernemingen vonden al snel de weg naar het bureau, aangetrokken door de bijzonder originele events en locaties die Tzar telkens opnieuw uit zijn hoed toverde. Zo groeide het bureau in een recordtijd uit tot één van de belangrijkste spelers in de hoofdstad, in België en af en toe zelfs ver daarbuiten.

Op naar de toekomst

Nu 20 jaar later staat Tzar er nog steeds, als één van de laatste echt Brusselse evenementenbureaus. En het bureau doet het beter dan ooit. Recent nog kwam het in de kijker met een volkomen unieke locatie voor zijn befaamde garden parties, en het pakte dit jaar uit met een volledige rebranding: een nieuwe look, een nieuwe website en een felbegeerd Tzar Inspiration Book voor al wie een evenement wil organiseren.

Tzar trakteert!

20 jaar onafgebroken succes mag best gevierd worden. En dus doet Tzar waar Tzar in uitblinkt: voor zijn 20ste verjaardag organiseert het een niet te missen Urban Drink in Brussel op vrijdag 29 april. De aanwezigen worden er verwend met originele cocktails en ontvangen een exemplaar van het Tzar Inspiration Book.

Meer weten over de talloze mogelijkheden van Tzar, of zin om uw VIP-plaatsen te reserveren op de Urban Drink? Eén adres: info@tzar.be

9

www.tzar.be

Meer van Tzar :

Tzar

  • Adres : Amerikaansestraat 76, 1050 Brussel
  • Tel : +32 (0)2 644 58 24
  • E-mailadres : info@tzar.be
  • Website : www.tzar.be