Event Agencies

Aug 25, 2019, 15:52
Tom Bellens en André Duval gaan voor live conversation

Tom Bellens en André Duval gaan voor live conversation

15 januari 2017

Push To Talk versterkt als event- en live communicatiebureau voortaan het creatieve ecosysteem van Duval Union. Het neemt daarmee een unieke plaats in binnen het netwerk van expertises dat werd opgericht door André Duval, Marc Bresseel en Klaus Lommatzsch.   

Recent besloten Push To Talk en Duval Union om samen te werken. Duval Union combineert de ambitie van jonge marketingtalenten met de knowhow van doorgewinterde experts. Samen helpen ze merken en bedrijven inspelen op een wereld in voortdurende verandering. In dit ecosysteem versterken bedrijven elkaar - opdracht per opdracht - in een tijdelijke samenwerking. De flexibele structuur verandert naargelang de vraag en/of het project. Iedereen kan zich focussen op de eigen sterktes en tegelijk profiteren van de sterktes van andere Duval Union partners. Zo zijn grotere projecten mogelijk zonder in te boeten aan de flexibiliteit.

Van communicatie naar conversatie

Tom Bellens: “Onder het moto ‘we organise your conversation’ organiseert Push To Talk spraakmakende events en live communication met als doel om een conversatie op te starten. Een evenement moet meer zijn dan een creatief idee of een leuk feest. Vanzelfsprekend moet een event overtuigen en perfect georganiseerd zijn, maar ook de communicatie voor, tijdens en vooral na het evenement is van belang. Of het nu gaat om een congres, corporate event, publieksevent, productlancering, herprofileringsproject, beursstand, video content of live communicatie … Push To Talk stemt de vorm af op de inhoud en het verhaal. Het verhaal van een merk, bedrijf of organisatie komt zo tot leven.”

Van strategie naar emotie

 “De journalistieke aanpak van Push To Talk is cruciaal. Snel informatie verzamelen, analyseren en begrijpelijk formuleren in een hedendaags concept voor een event, social media of persartikel, daar gaan we voor. We vertalen bedrijfsstrategieën in emoties. Met de juiste aanpak leidt zelfs een moeilijke boodschap tot een goede reputatie. In deze tijden van veranderingen waarbij heel wat organisatie worstelen met de grote vragen rond verandering en digitalisering, is deze gedurfde aanpak een verademing,“ aldus André Duval.

Push To Talk creëert events met een boodschap en speelt in op de verwachtingen van het hedendaags publiek. Door de toetreding van Push To Talk, biedt het ecosysteem van Duval Union een volledig verhaal van analyse en strategie over eventorganisatie, public relations tot live en online communication.

Push To Talk realiseerde de voorbije jaren tal van evenementen met als voorlopig hoogtepunt The Tall Ships Races in de zomer van 2016 met meer dan 500.000 bezoekers.

Meer informatie

Tom Bellens - managing partner Push To Talk - tom.bellens@PushToTalk.be - 0491 64 45 86

Marc Bresseel - Founding Partner Duval Union - marc.bresseel@duvalunion.com - 0475 70 45 08

Push To Talk - We organise your conversation

events - live communication

Desguinlei 22 (Bronstraat)
2018 Antwerpen
www.pushtotalk.be

Member of Duval Union

Meer van pushtotalk :