Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:28
JADA events bedenkt De Feestfabriek voor Cartamundi

JADA events bedenkt De Feestfabriek voor Cartamundi

26 januari 2016

Cartamundi koos voor een inspirerende samenwerking met JADA events voor dit bijzonder event. De speelkaartengigant zocht naar een uniek concept voor het jaarlijks personeelsfeest en daar kwam JADA events mee op de proppen! Gezien de recente overname van de Hasbro fabrieken, ontstond de idee om de gasten mee te nemen op een betoverende reis doorheen het wereldberoemde Monopoly spel, van start tot finish.

Half december werd de Waagnatie in Antwerpen omgetoverd tot ‘De Feestfabriek’. Levensechte Monopoly pionnen heetten de genodigden van hartelijk welkom in de wereld van spel en plezier. Tijdens de receptie genoten de gasten van de heerlijke hapjes en drankjes, terwijl ze een spelletje konden spelen met de collega’s op één van de andere bordspellen van Hasbro zoals Risk, Cluedo en Trivial Pursuit, voor de gelegenheid geprint op de gepersonaliseerde statafels.

Met een worp van de extra grote dobbelstenen werden de gasten vervolgens aan tafel uitgenodigd. Het feest kon beginnen: levensgrote pionnen in de lucht, buffethuisjes en een Prison Pub lieten bij iedereen een onvergetelijke indruk na. Onze huis DJ, een ludieke fotoanimatie en niemand minder dan Stan Van Samang en heel veel feest in de fabriek zorgden voor alleen maar blije gezichten.

Geïnspireerd? Meer dan ooit wil JADA events u inspireren in 2016, op vlak van creatieve concepten, onvergetelijke events en uitdagende projecten, en dat hopelijk samen met u. Ook dit jaar kozen zowel nieuwe als bestaande klanten reeds voor een inspirerende samenwerking met ons. De agenda is dan ook nu al mooi gevuld met boeiende evenementen waar we heel veel zin in hebben. Maar daag ons gerust uit, want we zien het nu al helemaal zitten. Laat ons vrijblijvend een voorstel doen en we garanderen een inspirerend event voor uw kostbare budget.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events