Event Agencies

Apr 26, 2024, 1:49
Weventures pakt uit met knotsgekke promotie voor uw seminarie

Weventures pakt uit met knotsgekke promotie voor uw seminarie

26 januari 2016

Wie voor 29 februari 2016 bij Weventures onderstaande exclusieve ‘seminarie’-aanbieding boekt, ziet zich meteen verzekerd van een exclusief arrangement aan een werkelijk te gekke prijs. De aankomst op maandagochtend in een 4 sterren hotel start bij wijze van welkom met een gezellige ontmoeting onder collega's bij een lekkere warm drankje.

Opgekikkerd door de warmte van de heerlijke koffie, bent u klaar om van start te gaan met een constructieve bijeenkomst in een prachtige ruime en helder verlichte zaal. Een "nieuwe omgeving” betekent "een frisse adem”, wat meteen een bron van creatieve inspiratie is voor uw medewerkers. Van zodra de meeting ten einde is, staat een lunchbuffet voor u klaar voor een gezellig ontspannen moment in een gerenommeerd toprestaurant.

De namiddag staat helemaal in het teken van ontspanning en plezier! Onder begeleiding van de ervaren instructeurs van Weventures maakt u een geweldige rally van de cafés mee. Met behulp van een roadbook ontdekt u uw seminariestad, die ook nog eens boordevol verrassingen en leuke activiteiten steekt. En als kers op de taart geniet u de hele tocht lang van proevertjes van lokale bieren... Een echte aanrader voor de liefhebbers!

Spreekt deze tocht langs de cafés u iets minder aan? Dan organiseert Weventures graag een "workshop cocktails" voor u. Tijdens deze leuke en informatieve workshop krijgt je team een korte inleiding over de geschiedenis van de cocktail. Daarna krijgen ze verschillende instrumenten en uiteraard de nodige ingrediënten in de cocktail shaker ter beschikking om samen verschillende cocktails te creëren. Het spreekt voor zich dat Weventures ook niet-alcoholische cocktails of mocktails voorziet voor degenen die dat wensen. De zorg voor de klant is en blijft immers de enige prioriteit. Aan het einde van de workshop komt dan het langverwachte moment: het proeven van de verschillende cocktails die samen met de collega's werden gecreëerd. De deelnemers krijgen bij de terugkeer een boekje met recepten en een schat aan informatie over het maken van cocktails mee.

Ongeacht uw keuze smeden beide teambuildingactiviteiten banden tussen uw medewerkers, en dat altijd in een aangename sfeer. Het doel is en blijft immers het versterken van de samenhang binnen het team.

Na deze avonturen is het tijd om even gas terug te nemen en terug te keren naar het hotel waar u en uw gasten als koningen worden verwend met een 3-gangen diner waarbij toffe gesprekken, grappen en grollen de avond verder opfleuren.

Wanneer dan de nacht valt, staan luxueuze kamers ter beschikking voor een welverdiende rust! ‘s Morgens ontwaakt u zachtjes in een prestigieuze omgeving en bent u meteen weer klaar voor de tweede seminariedag.

Het ontbijt in het hotel biedt 1001 smaken om volop energie te tanken. Om de spijsvertering te bevorderen wordt u dan een culturele tour voorgesteld. Een leerzame ontdekking terwijl u samen een gezellige tijd doorbrengt. Daarna keert u terug naar het hotel om te genieten van een uitgebreid lunchbuffet. Daarna heeft u nog de mogelijkheid om in de namiddag een laatste keer samen te zitten om een of ander werkthema verder uit te diepen. 

Het hele gebeuren eindigt tenslotte met een koffiepauze, het opmaken van de balans van de twee voorbije dagen en het ophalen van leuke herinneringen alvorens de wegen opnieuw scheiden en iedereen terug naar huis trekt.

Het programma is flexibel aanpasbaar volgens uw wensen. Aarzel dus niet om Weventures te contacteren,

Weventures is de ideale partner voor het organiseren van uw seminaries, teambuildings of andere events, helemaal en uitsluitend volgens uw wensen.

Arrangement dag 1

  • 08.30 u: Ontvangst met koffie
  • 09.30 u: Meeting
  • 12.30 u: Lunchbuffet
  • 14.00 u: Teambuilding (Cafétocht of workshop cocktails)
  • 18.00 u: 3-gangen diner
  • Overnachting in 4 sterren hotel

Arrangement dag 2

  • 09.00 u: Ontbijt
  • 10.00 u: Cultureel bezoek
  • 12.30 u: Lunchbuffet
  • 14.00 u: Meeting
  • 17.00 u: Koffiepauze
  • Einde seminarie

Promotieprijs (minimum 15 pers):     

199€ pp in dubbele kamer

239€ pp in single kamer

Exclusieve aanbieding voor elke reservatie voor 29 februari 2016.

info@weventures.be

www.weventures.be

 

Meer van Weventures :