Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 4:29
Team Belgium klaar om Milaan te veroveren

Team Belgium klaar om Milaan te veroveren

20 november 2019

De Belgische agentschappen zijn bijzonder gemotiveerd om zich te tonen tijdens het aankomende BeaWorld Festival, dat vanaf 27 november plaatsvindt in Milaan. Op initiatief van ACC Belgium en Experience magazine zullen onze landgenoten in Italië één front vormen, in de hoop samen zoveel mogelijk awards mee naar huis te brengen.

Zo’n dertig Belgische eventprofessionals reageerden positief op de oproep van ACC Belgium en Experience om in Milaan deel uit te maken van Team Belgium. Ze engageren zich om op donderdag 28 november te supporteren voor de landgenoten die een case in competitie hebben door hun jurypresentaties bij te wonen. Team Belgium zal bovendien goed herkenbaar zijn, want dankzij Publi-FDM krijgt iedereen een polo met daarop de logo’s van alle aanwezige agentschappen.

’s Avonds is er ook nog een Belgian dinner in het centrum van Milaan, om met collega’s na te kaarten over een drukke dag van presentaties en misschien ook een voorspelling te wagen over wie er ’s anderdaags een award kan veroveren.   

Dit zijn de bedrijven die deelnemen aan Team Belgium en/of het Belgian dinner:

VO Event, Luc Petit Création, The Oval Office, Event Masters, Fast Forward, DPG Media, Twice, Balthazar Events, MeetMarcel, Bevas, VO Citizen, New Balls Please, Sylvester, Stad Antwerpen, Experience en ACC Belgium.

Meer van BEA World :