Benelux Event Awards

Nov 29, 2022, 18:57
BEA World: 9 nominaties voor de Belgische agentschappen

BEA World: 9 nominaties voor de Belgische agentschappen

14 november 2022

De jury van de internationale eventcompetitie BEA World heeft een shortlist van genomineerde cases bekendgemaakt. Ons land is hierbij goed vertegenwoordigd, want de Belgische agentschappen hebben samen 9 nominaties verzameld.

Vier Belgische agentschappen worden eind volgende week in Rome verwacht voor de jurypresentaties en hopelijk ook prijsuitreiking. Fast Forward is met het ‘House of Happy Rebels Festival’, een project in opdracht van House of HR, genomineerd in drie verschillende categorieën: B2I EVENT, CULTURAL AND MUSICAL EVENT en INCENTIVE/TEAM BUILDING EVENT.

Het ‘New European Bauhaus Festival’ van VO Group voor de Europese Commissie werd in twee categorieën weerhouden: GREEN/SUSTAINABLE EVENT en PUBLIC INSTITUTION EVENT. KonseptS Events organiseerde ‘The Safety Summit – It’s in our nature’ voor Vandeputte Safety Experts. De jury beloonde dit project met nominaties in de categorieën B2B EVENT en TRADE SHOW.

De laatste Belgische kanshebber is ‘Moments of inspiration’, een event dat The Oval Office opzette voor BMW Belux. Ook deze case heeft twee kansen op een award: als B2C EVENT en PRODUCT/SERVICE LAUNCH. Overigens wist ook de Franse tak van The Oval Office twee nominaties te veroveren, met een project rond verkeersveiligheid ('Vies Brisées/Shattered lives', in opdracht van La Délégation à la Sécurité routière).

Bekijk hier de volledige shortlist.

Op 25 november komen we te weten of onze landgenoten deze nominatie ook kunnen omzetten in een award.

Meer van BEA World :