Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 5:19
Coronavirus: een boodschap van Bea World

Coronavirus: een boodschap van Bea World

11 maart 2020

 De organisatie van BEA World wil evenementenagentschappen overal ter wereld een hart onder de riem steken in deze uitzonderlijk bewogen tijden. “Laten we ons verenigen en communiceren met de bevoegde autoriteiten om oplossingen te vinden”

“We zijn ons ervan bewust dat de evenementenwereld een zeer moeilijke tijd doormaakt vanwege de gezondheidscrisis als gevolg van de huidige uitbraak van coronavirus. We zijn er echter ook van overtuigd dat het reactievermogen van de hele evenementenbranche, en de innovatie en flexibiliteit die het altijd hebben onderscheiden, de beste bondgenoten zullen zijn om dit delicate moment te overwinnen.” 

“COVID-19 is ongetwijfeld een nooit geziene wereldwijde uitdaging. We staan ​​aan het begin van een nieuwe fase die uiteraard een volledige heroverweging vereist, niet alleen in de manier waarop evenementen worden georganiseerd, maar ook in de business en zijn intrinsieke relaties. Er zijn al procedures om evenementen veiliger te maken op het gebied van sanitaire voorzieningen en er worden andere oplossingen onderzocht om innovatie op de live-communicatiemarkt te brengen.”

“De evenementenindustrie ondersteunt een belangrijk deel van de wereldeconomie, zowel op het vlak van werkgelegenheid als wat betreft het bbp van afzonderlijke landen. Laten we ons dus verenigen en communiceren met de bevoegde autoriteiten om oplossingen te vinden die een beslissende impact hebben, niet alleen op onze sector, maar ook op alle sociaal-culturele activiteiten.”

“Het Bea World-team voelt zich nauw betrokken bij alle evenementenbureaus ter wereld. Laten we sterk blijven. Met grote passie en hoop gaan we volop aan de slag om ervoor te zorgen dat de 15de editie van Bea World Festival de meest memorabele tot nu toe wordt!”

#staystrong

Meer van BEA World :