Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 5:23
Twee Belgische finalisten voor BEA World 2021

Twee Belgische finalisten voor BEA World 2021

03 december 2021

De organisatie van het BEA World Festival hebben de nominaties voor de Best Events competitie bekend gemaakt. Bij de genomineerden ook twee Belgische agentschappen: Sylvester Events en LPC Patrimoine.

De uitreiking van de Best Event Awards is elk jaar de apotheose van het BEA World Festival, dat dit jaar opnieuw digitaal zal plaatsvinden. Agentschappen van over de hele wereld hebben zich aangemeld voor deze internationaal vermaarde competitie. Het aantal ingeschreven projecten heeft opnieuw een pre-covid-niveau bereikt, met 268 inzendingen. Deze werden beoordeeld door een vakjury onder voorzitterschap van Ulrike Tondorf, Head of Live & Experience Branding bij AG Bayer. Zij selecteerden uit dit aanbod een shortlist van finalisten.

Sylvester Events pakte afgelopen week in eigen land een BEA Award, en hoopt nu ook een internationaal vervolg te breien aan deze triomf. Hiervoor wordt gerekend op het project “Think Hybrid”, dat genomineerd is in de categorie B2B Events. Ook Luc Petit, die intussen al een aardige collectie internationale awards op de kast heeft staan, wist samen met zijn team van LPC Patrimoine een finaleplek te veroveren. Hij doet met ‘101 Tables pour la Vie’ een gooi naar goud in de categorie Non-Profit/CSR/Sustainable Events.

Samen met de andere finalisten – afkomstig uit 23 verschillende landen – zullen zij op 14 en 15 december hun case live mogen presenteren voor de jury. Op 17 december worden de winnaars onthuld tijdens een online ceremonie.

Meer van BEA World :