Benelux Event Awards

Sep 16, 2024, 21:02
Guilherme Bailão is de juryvoorzitter van BEA World 2024

Guilherme Bailão is de juryvoorzitter van BEA World 2024

29 augustus 2024

De organisatie van BEA World heeft aangekondigd dat Guilherme Bailão is aangesteld als juryvoorzitter voor de internationale eventcompetitie. Hij is actief als Director of Brand Experience & Sponsorship bij Heineken Group – Brazilië, verantwoordelijk voor de activering van het gehele portfolio (Heineken, Amstel, Lagunitas, Tiger, Devassa, anderen).

Sinds zijn komst bij Heineken Group is Bailão al twee keer geëerd als "Client of the Year" bij de Ampro Globes Awards, de meest relevante prijs op de Braziliaanse markt. Daarnaast hebben Bailão en zijn 'BESTeam' al meer dan 30 prijzen gewonnen, waaronder Effie Awards, BEA World – Europa, FIP, FIAP en Ampro Globes Awards.

Voordat hij bij Heineken Group kwam, bouwde Bailão een relevante carrière op als Business & Client Services Director bij belangrijke merkbelevingsbureaus zoals BFerraz en Bullet.

Bailão leidt het management en verschillende initiatieven voor merkbeleving voor wereldwijde en lokale merken, zoals Absolut, Adidas, Antarctica, Budweiser, Jameson, HSBC, Trident en Volkswagen. Hij won ook veel prijzen en heeft zelfs een record in het Guinness Book met een groot muziekevenement.

Bailão is jurylid van Effie, Globes Awards en FIP, naast zijn rol als directeur bij 'GAN' (Client Services and Business Management Group) om bij te dragen aan de evolutie van de communicatie-industrie.

In zijn eigen woorden zegt hij: "Ik respecteer, bewonder en pleit voor creativiteit en ik ben volledig toegewijd aan het promoten van emoties door middel van merkbelevingsinitiatieven."

Meer van BEA World :