Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 4:49
Bea World Experience Festival 2020: de jury beoordeelt inzendingen uit 23 landen

Bea World Experience Festival 2020: de jury beoordeelt inzendingen uit 23 landen

24 november 2020

Agentschappen uit 23 landen over de hele wereld hebben zich aangemeld voor de 15de Best Event Awards World Experience - de meest gezaghebbende prijs voor de evenementensector. De jury maakt momenteel een eerste selectie tijdens een online voorronde. Op 27 november zullen de finalisten worden aangekondigd via www.beaworldfestival.com.

De 15de editie van Bea World Festival zal een volledig digitale editie zijn, met als duidelijk doel de markt te identificeren en de nodige strategieën te bieden om de voortdurende evolutie naar digitalisering te interpreteren, alsook te informeren over de acties die worden ondernomen om creatieve oplossingen te bieden.

Het festival biedt alle deelnemers de mogelijkheid om de beste evenementen ter wereld te zien, om te netwerken met collega's en marktleiders, en om zakelijke strategieën en nieuwe trends te leren kennen aan de hand van inspirerende keynotes en technische workshops.

De projecten worden nu beoordeeld door een invloedrijke jury onder voorzitterschap van Stephanie Dubois, Global Events Director bij SAP, en bestaande uit topvertegenwoordigers met nationale of internationale verantwoordelijkheid bij bedrijven, alsook leden van nationale associaties van evenementenbureaus uit verschillende landen overal ter wereld.

Tot nu toe hebben 28 vooraanstaande professionals hun deelname aan de jury bevestigd:

De profielen van de juryleden zijn hier te bekijken: www.beaworldfestival.com/jury/

Meer van BEA World :