Benelux Event Awards

Jun 22, 2021, 22:13
BEA 2020 : Nog maar enkele dagen om uw project in te schrijven

BEA 2020 : Nog maar enkele dagen om uw project in te schrijven

20 november 2019

De inschrijvingen van projecten voor de BEA 2020 worden afgesloten op maandag 25 november. Heeft uw agentschap een project gerealiseerd dat op 25 maart in Mechelen goud zou kunnen veroveren? Dan is dit het moment om van u te laten spreken!  

Aarzel niet om uw project in te schrijven en de mogelijkheid te krijgen om het voor te stellen aan de de twintig juryleden van de Belgian Event Awards 2020. U heeft drie opties om uw project in te schrijven.

  1. Klik snel op https://www.bea-awards.eu/nl/inschrijven/case-s-inschrijven, en vul daar uw gegevens in, alsook de naam van het(de) project(en) waarmee u aan deze competitie wil deelnemen.
  2. Stuur een e-mail naar info@bea-awards.be. De organisatie zal u zo snel mogelijk contacteren om u informatie te geven en uw vragen te beantwoorden.
  3. Bel Christophe op 0477 / 46 31 05 om antwoord te krijgen op al uw vragen.

In december zal de organisatie contact met u opnemen om het dossier van uw kandidatuur op te stellen. Voor elk project zal u dan een beschrijving, enkele foto's en uw video moeten doorsturen.

In januari maakt de BEA Awards-jury een online voorselectie van de projecten.

De namen van de finalisten worden in februari bekendgemaakt. Als u geselecteerd bent, heeft u verschillende weken tijd om zich voor te bereiden op de live presentatie voor de jury, die zal plaatsvinden op 25 maart 2020 in Mechelen (Congres - in Erfgoedcentrum Lamot).

Noteer dus zeker de datum van 25 maart 2020 in uw agenda. Vanaf 18.00 uur verwelkomt de Nekkerhal u om de 22ste BEA Awards bij te wonen ... en misschien zelfs op het podium te komen!

Jury

De jury van de Belgian Event Awards bestaat uit corporate event managers. U kunt de lijst van juryleden hier raadplegen.  

Deelnamekosten

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 690,- per project en geeft u eveneens recht op 2 VIP-plaatsen. Is uw agentschap minder dan 3 jaar oud? Dan kunt u uw projecten inschrijven aan een verminderde prijs van € 190,-. Het rest van het inschrijvingsgeld zal pas worden aangerekend indien u doorstoot naar de finale! De leden van de associatie ACC Belgium zullen op hun beurt kunnen genieten van een korting van 10% op het inschrijvingsgeld voor hun projecten.

Waarom deelnemen?

De BEA Awards blijven een unieke gelegenheid om zich te positioneren tussen de beste agentschappen binnen de eventcommunicatie. Naast de trofeeën, is de competitie ook een unieke kans om een groot panel van corporate event managers te ontmoeten en hen uw expertise te presenteren binnen een gezonde competitiesfeer, waarbij networking een van de grote troeven van de ceremonie is.

Veel succes!

Meer van BEA Awards :