Benelux Event Awards

Jun 22, 2021, 22:48
BEA 2020 : Heeft u uw project nog niet ingeschreven?

BEA 2020 : Heeft u uw project nog niet ingeschreven?

14 november 2019

Agentschappen hebben nog iets minder dan twee weken om hun projecten in te schrijven voor de Belgian Event Awards 2020. Het is dus de hoogste tijd om de teams te mobiliseren en de dossiers voor te bereiden voor deze 22ste editie! Hoe pak je dit aan? Wel, heel eenvoudig...

Een project inschrijven neemt slechts enkele seconden tijd in beslag. Klik op https://www.bea-awards.eu/nl/inschrijven/case-s-inschrijven, en vul daar uw gegevens in, alsook de naam van het(de) project(en) waarmee u aan deze competitie wil deelnemen.

In december zal de organisatie contact met u opnemen om het dossier van uw kandidatuur op te stellen. Voor elk project zal u dan een beschrijving, enkele foto's en uw video moeten doorsturen.

In januari maakt de BEA Awards-jury een online voorselectie van de projecten.

De namen van de finalisten worden in februari bekendgemaakt. Als u geselecteerd bent, heeft u verschillende weken tijd om zich voor te bereiden op de live presentatie voor de jury, die zal plaatsvinden op 25 maart 2020 in Mechelen (Congres - in Erfgoedcentrum Lamot).

Noteer dus zeker de datum van 25 maart 2020 in uw agenda. Vanaf 18.00 uur verwelkomt de Nekkerhal u om de 22ste BEA Awards bij te wonen ... en misschien zelfs op het podium te komen!

Jury

De jury van de Belgian Event Awards bestaat uit corporate event managers. U kunt de lijst van juryleden hier raadplegen.  

Deelnamekosten

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 690,- per project en geeft u eveneens recht op 2 VIP-plaatsen. Is uw agentschap minder dan 3 jaar oud? Dan kunt u uw projecten inschrijven aan een verminderde prijs van € 190,-. Het rest van het inschrijvingsgeld zal pas worden aangerekend indien u doorstoot naar de finale! De leden van de associatie ACC Belgium zullen op hun beurt kunnen genieten van een korting van 10% op het inschrijvingsgeld voor hun projecten.

Waarom deelnemen?

De BEA Awards blijven een unieke gelegenheid om zich te positioneren tussen de beste agentschappen binnen de eventcommunicatie. Naast de trofeeën, is de competitie ook een unieke kans om een groot panel van corporate event managers te ontmoeten en hen uw expertise te presenteren binnen een gezonde competitiesfeer, waarbij networking een van de grote troeven van de ceremonie is.

Wij wensen iedereen veel succes !

Meer van BEA Awards :