Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 4:13
Korting op BeaWorld delegate pass dankzij speciale promocode

Korting op BeaWorld delegate pass dankzij speciale promocode

28 oktober 2019

Eind deze maand verzamelt de live communication sector in Milaan voor het BeaWorld Festival. Bespaar nu 100 euro bij de aankoop van je delegate pass voor BeaWorld door gebruik te maken van de speciale promocode.

Het BeaWorld Festival vindt plaats van 27 tot 30 november 2019 in Milaan. Het biedt alle deelnemers de mogelijkheid om 's werelds best-in-class evenementen live te zien, om te netwerken met collega's en marktleiders, en om bedrijfsstrategieën en nieuwe trends te leren aan de hand inspirerende keynotes, technische workshops en 1-op-1 ontmoetingen met toonaangevende experts. Om toegang te krijgen tot dit alles en deel uit te maken van BeaWorld, is het noodzakelijk om een Delegate Pass te kopen.

Dankzij ACC Belgium, Experience en Eventnews.be krijgen Belgische eventprofessionals de kans om 100 euro uit te sparen bij de aankoop van hun delegate pass. Om van deze korting gebruik te maken, moet men op de aankooppagina gewoon de promocode ‘ACCSPECIAL100’ invoeren bij het uitchecken. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Meer van BEA World :