Benelux Event Awards

Jun 6, 2023, 8:50
Team Belgium & Belgian Dinner tijdens BeaWorld

Team Belgium & Belgian Dinner tijdens BeaWorld

21 oktober 2019

Gaat u naar Milaan in het kader van het BeaWorld Festival (27-30/11/19)? Dan nodigen ACC Belgium en Experience u uit voor twee Belgische initiatieven: het versterken van ‘Team Belgium’ tijdens het dagprogramma en het deelnemen aan het Belgisch diner op donderdag 28 november, na de live presentaties van de cases.

Team Belgium

Het is een traditie dat de Belgen die op het festival aanwezig zijn de presentaties van hun landgenoten bijwonen. Om deze geest van "nationale cohesie" te versterken en extra ondersteuning te bieden aan elk agentschap dat een case zal presenteren, hadden we het idee polo's te maken met daarop de logo's van alle in Milaan aanwezige agentschappen. Of u nu een case presenteert of niet, uw logo is welkom!

Belgisch diner

In het verleden voldeed het diner dat op donderdagavond werd georganiseerd, als onderdeel van het festival, niet altijd aan onze verwachtingen (!). Met het gevolg dat iedereen apart de stad in trok om daar te gaan eten. Dit jaar nodigen ACC Belgium en Experience alle aanwezige Belgen uit om een restaurant te boeken in het centrum van de stad, op basis van een gedeelde rekening. En zoals de traditie het wil, kunnen zij die dat willen deze gastronomische ervaring nog verlengen met een culturele uitstap in een lokale club.

Iedereen is natuurlijk vrij om te doen wat hij of zij wil, maar we zijn ervan overtuigd dat deze initiatieven onze groepsgeest zullen versterken. Geïnteresseerd? Vul dan snel het formulier in door hier te klikken of stuur een mail naar Jean-Paul (jp@eventbox.be) of Johan (johan.vandepoel@accbelgium.be) voor meer informatie.

Opgelet: om praktische redenen moeten de logo's (vectorieel formaat .eps of .ai) ons vóór 05/11 bereiken en willen we het restaurant vóór 15/11 boeken. Trouwens, als je de stad kent en een suggestie hebt om aan ons te voor te leggen: schoot!

En bedankt aan Publi-FDM voor het maken van de polo’s!