Associaties

Oct 2, 2023, 12:37
ACC breidt structurele samenwerking met Talent Tracks uit

ACC breidt structurele samenwerking met Talent Tracks uit

06 december 2022

Geert Van den Eijnden is al lang geen onbekende meer voor ACC, waar hij voor de Brainery al jaren opleidingen geeft in ‘overtuigend schrijven’ en ‘presenteren met impact’. Met Talent Tracks zet hij – samen met Koen van Dun en een groot aantal ervaren trainers  - een volgende stap in het leeraanbod voor de communicatiesector.

“De filosofie is simpel. Getalenteerde jongeren willen meer dan een loonbriefje. Ze willen fun, feedback en frictie. Ze willen digitaal voorlopen en mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen”, zegt Geert Van den Eijnden, co-founder van Talent Tracks. “Want leren stopt nooit. Bij Talent Tracks werken we op structuur. Van creatieve voorprikkel tot checklist. Training is stap 1, toepassing stap 2. Alles in co-creatie met leerpartners als ACC”.

“Structureel bijleren is geen nice-to-have meer. Het is een must in een snel veranderende wereld,” zegt Johan Vandepoel, CEO van ACC. “Daarom ben ik zo blij dat we met Talent Tracks een structurele leerpartner binnenhalen die de nieuwe trends en belangrijkste soft skills binnenbrengt in ons leeraanbod.”

Op de planning staan, na een eerste geslaagde sessie over Metaverse en AI op 29/11, een sessie ‘Presenteren met Impact’ op 02 februari, een nieuwe sessie ‘Verbindend Coachen’ op 07 maart, ‘Storytelling voor Business’ op 28 maart, ‘Overtuigend Schrijven’ op 18 april en ‘Empathisch Luisteren’ op 23 mei.

Meer informatie op www.acc.be/TheBrainery

Meer van ACC Belgium :