Associaties

Mar 29, 2024, 2:06
Echo23: save the date

Echo23: save the date

08 december 2022

De afgelopen maanden mocht de eventsector een drukke periode ervaren. Zozeer zelfs dat Event Confederation ervoor koos om Echo22 - de eerste editie van een jaarlijkse conferentie voor alle eventprofessionals in België - uit te stellen, zodat er meer eventprofessionals aanwezig kunnen zijn. Intussen kan de nieuwe datum eindelijk worden aangekondigd: noteer alvast dinsdag 7 februari 2023 in uw agenda voor Echo23.

Op 7 februari 2023, van 9u tot 18u, verwelkomt Echo23 alle Belgische eventprofessionals die vooruit willen en de toekomst in eigen hand willen nemen. Het wordt een inspirerende dag met meer dan 30 sprekers die stilstaan bij drie thema's die van cruciaal belang zijn voor onze sector - duurzaamheid, innovatie en menselijk kapitaal. Place to be is Vestar, een ultramoderne en duurzame locatie in Antwerpen.

Let’s shape the future together

Als verenigende kracht binnen onze Belgische eventindustrie, wil Event Confederation samen met u de toekomst vormgeven. Echo23 zal vertegenwoordigers uit alle hoeken van onze sector samenbrengen - leveranciers, organisatoren, bureaus, werknemers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land - om te netwerken, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Op het evenement zullen bijna alle eerder aangekondigde sprekers aan bod komen, plus enkele nieuwe sprekers, waaronder Zuhal Demir (Vlaams minister van Toerisme) en Philippe Close (burgemeester van Brussel). Onze gasten spreken in hun moedertaal en er is een FR/NL vertaling beschikbaar. Ontdek alle sprekers op echo23.be

Echo23 is relevant voor iedereen die gepassioneerd is door de event - live - entertainmentindustrie en die graag een rol wil spelen in de toekomst ervan. Mis deze afspraak niet!

Meer van Event Confederation :