Associaties

Dec 7, 2023, 14:07
Laatste week voor Sentiment Survey

Laatste week voor Sentiment Survey

16 oktober 2023

Op 20 oktober wordt de Sentiment Survey van ACC en UMA onherroepelijk afgesloten. Ondertussen hebben al meer dan 700 professionals uit 85 bureaus in de communicatie-, media- en eventsector hun stem laten horen en komen er nog elke dag bij.

De thema’s die aan bod komen zijn de reputatie van ons vak, de beoordeling van de werkomgeving, de ervaringen en gevoelens tov thuiswerken, het al dan niet ervaren van stress, een inschatting op het vlak van DE&I en Sustainability en tot slot een topic over de remuneratie en de voorbije indexatie.

Johan Vandepoel, CEO ACC licht toe: “We gaan dus heel breed en hopen op die manier de troeven van ons vak evenals mogelijke pijnpunten naar boven te halen, te bespreken en initiatieven te nemen, waarmee we de reputatie van ons vak opkrikken en het enthousiasme van al het talent doen groeien.”

De resultaten van de Sentiment Survey worden voor het eerst gepresenteerd op de Algemene Vergadering van ACC op 21 november om 12u00 via Teams. Managers van bureaus waarvan meer dan 5 medewerkers deelnemen aan de Survey, krijgen een tailor-made rapport.

Medewerkers van ACC- en UMA-leden kunnen deelnemen kan via deze link: Sentiment Survey Autumn 2023

Meer van ACC Belgium :