Associaties

Jul 29, 2021, 23:48
ACC lanceert Salary Survey 2021 met nieuwe features

ACC lanceert Salary Survey 2021 met nieuwe features

24 juni 2021

Drie jaar na de vorige Salary & Hourly Rates survey, lanceert ACC een upgedate versie met enkele nieuwigheden: zo worden voortaan ook Gender en Origin mee opgenomen in de survey evenals de dagtarieven voor Freelancers naast de uurtarieven voor vaste medewerkers.

Dirk Debeys, Voorzitter Expert Center Legal & Finance ACC: “De Salary Survey is een vaste waarde in onze sector. Sinds ACC ze in eigen beheer uitvoert, is ze veel meer toegespitst op de behoeften en de geplogenheden van de bureauwereld en biedt ze een waardevolle tool waarmee CFO’s en bureaumanagers hun loonkosten en hun commerciële tarieven kunnen benchmarken”.

Johan Vandepoel, CEO ACC: “We hebben met Kantar een aantal nieuwe features uitgewerkt, die de tool nog performanter, gebruiksvriendelijker én veiliger maken qua dataprotectie. Het principe is dat onze leden enkel de eerste keer betalen wanneer ze aan de survey deelnemen (€250 voor bureaus met max 25 medewerkers en €500 voor bureaus met meer dan 25 medewerkers) en dat ze vanaf dan gratis kunnen deelnemen aan de survey. Wie dus de survey in 2018 bestelde, kan dit jaar gratis deelnemen. Enkel bureaus die zelf de verschillende onderdelen invullen (Salary Survey, Hourly Rates Survey en Daily Freelancer Rates) krijgen de respectievelijke resultaten te zien.

Meer van ACC Belgium :