Associaties

Nov 27, 2021, 13:20
BOCA 2020 wordt BOCA 2020!

BOCA 2020 wordt BOCA 2020!

19 mei 2020

De 3° editie van de Best of Content NIGHT wordt vervangen door een Best of Content ANNUAL.

Het zijn geen tijden om uit te pakken met flashy Award Shows, met massa’s volk en een gezellig network event. Het zijn daarentegen wel tijden om de kracht van Content Marketing te onderlijnen: meer dan ooit zijn mensen op zoek naar de juiste content op de juiste kanalen. We constateren dan ook dat Content Marketing als communicatie-discipline het minst getroffen wordt door de corona-crisis en de budgetten voor Content Marketing het best overeind blijven*.

Maar Content Marketing is nog een redelijk jonge discipline, die weinige bureaus écht onder de knie hebben. Daarom heeft Custo, het Expert Center Content Marketing van de ACC, besloten om de beste content marketing campagnes en tools van het afgelopen jaar te bundelen in een Best of Content Annual.

Uit alle ingediende en nog in te dienen BOCA-cases, zal de Jury met marketing experten en de Jury met Craftsmen de sterkste campagnes en tools bekronen met een BOCA Award. De winnende cases zullen vervolgens in de Best of Content Annual  verschijnen, met tekst en uitleg. De Awards worden aan de winnende bureaus bezorgt, zodat ze kunnen fonkelen aan de receptie.    

Omdat we van deze Annual een échte bron van inspiratie willen maken, verlengen we de inschrijvingsperiode tot en met vrijdag 12 juni.

Als je nog geen case(s) hebt ingediend, maakt er dan snel werk van als je in de historische Best of Content Annual 2020 wil verschijnen.

Meer informatie vind je hier.

Meer van ACC Belgium :