Associaties

Feb 25, 2020, 0:55
Programma TM.BE bekendgemaakt

Programma TM.BE bekendgemaakt

28 oktober 2019

Op donderdag 7 november 2019, organiseert ACC de allereerste editie van Trademark Belgium, een uniek congres met sprekers van over de hele wereld, die toch nauw bij het hart liggen. Acht Belgen die hun brood verdienen in het buitenland, worden teruggehaald naar de heimat om hun internationale ervaringen in marketing en communicatie te delen met hun landgenoten.

Nu is ook het volledige programma bekend. Patou Nuytemans werd toegevoegd aan het lijstje dat ook al Koen Malfait (CD Google) & Bart Decrem (o.a. Walt Disney) bevatte.

Bovendien wil ACC de al ingeschreven communicatie- en marketingprofessionals belonen met een promotie: iedere bezoeker kan in de laatste 2 weken voor TM.BE een Junior collega (-28 jaar) inschrijven voor het voordeeltarief van €150 (+VAT), door een mailtje te sturen naar stephanie@accbelgium.be met de naam en het e-mailadres.

Het programma

prog

Over Trademark Belgium

Trademark Belgium is een uniek creatief momentum met de meest briljante Belgen in het buitenland, aan de top van de communicatie- en marketingsector. We presenteren de recentste innovatieve inzichten die merken en bureaus drijven.

™ BE vindt plaats op 7 november 2019 in SILO, Brussel. Het begint om 16u30 en eindigt rond middernacht. SILO is een voormalige brouwerij gesitueerd naast het kanaal. Het indrukwekkende complex blijft elke keer weer verbazen met de industriële ruwheid en de heerlijke eenvoud van de ruimtes.

Meer van ACC Belgium :