Associaties

Jul 4, 2020, 1:02
ACC pakt uit met stevig programma voor 5° Copywriting Masterclass

ACC pakt uit met stevig programma voor 5° Copywriting Masterclass

27 mei 2019

Voor de 5° editie van de Copywriting Masterclass mag ACC beroep doen op een mooie reeks van top-copywriters, waarvan maar liefst 4 die zelf via de Copywriting Masterclass hun weg naar de reclame-sector gevonden hebben: Frank Marinus, Paul Wauters, Peter Ampe en Tom Theys.

Zij zullen elk hun visie op een aspect van copywriting uit de doeken doen en worden daarin bijgestaan door nog meer top-talent: Liesbeth Van Impe van Mediahuis; Liesbeth Pyck van FamousRelations; Petra Baeck van Argenta; Philip Maes van The Maffia en last but not least Geoffrey Hantson, Karen Corrigan en Philippe Fass van mede-organisator en kersvers Agency of the Year Happiness.

De Masterclass gaat door bij Mediahuis in Groot-Bijgaarden op 31/05 en 07/06. De deelnemers werden geselecteerd uit bijna 200 kandidaten die een excuus-brief voor Congo schreven als antwoord op de campagne van Happiness voor CB.

Een Jury van sprekers op de Masterclass en van CD’s op zoek naar nieuw copywriters-talent zal op 07/06 de meest getalenteerde copywriters selecteren en een stage of job aanbieden. CD’s die de Jury nog willen vervoegen of Jr Copywriters die de sessies graag bijwonen als toeschouwer contacteren stephanie.vazquez@accbelgium.be .

Meer van ACC Belgium :