Event Agencies

Jan 22, 2022, 8:46
Witte raaf binnengevlogen bij JADA events

Witte raaf binnengevlogen bij JADA events

17 november 2015

Eind van de zomer lanceerden we onze zoektocht naar de witte raaf, oftewel een nieuwe creatieve collega voor JADA events. Dat was broodnodig, gezien de groei in onze klantenportefeuille en het aantal projecten per jaar. Na een grondige screening van de storm aan kandidaten kunnen we met plezier aankondigen dat Liesbeth Demetsenaere eind november het JADA team vervoegt.

Hopelijk ontmoet je haar nog live, maar we stellen Liesbeths bijzondere vlucht al kort voor: ze combineerde haar master diploma in criminologische wetenschappen met een bachelor diploma in event- en projectmanagement op een unieke manier.

De gemene deler? Projectmatig werken. Goedlachs en creatief weet Liesbeth daar bovenop haar ervaring in de horeca in te brengen en voelt ze zich op vele vlakken van bedrijfsevents als een vis in het water, of als een witte raaf in de magenta hemel van JADA events.

2015 was een topjaar voor JADA, waarin we opnieuw zeer mooie en uitdagende projecten mochten realiseren voor nieuwe en bestaande klanten. Uitbollen zit er allerminst in, want nog nooit lagen er al zoveel events vooraf vast als voor komend jaar. Samen met Liesbeth start JADA events sterker dan ooit aan 2016.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events