Event Agencies

Jun 6, 2023, 8:53
Fast Forward maakt jong talent warm voor een carrière bij EY
(c) LNNN

Fast Forward maakt jong talent warm voor een carrière bij EY

06 december 2019

The war on talent is on. In 2020 laten de hogescholen en universiteiten weer een verse lading young potentials op de wereld los. EY Careers wil uit die groep afgestudeerden de beste kandidaten filteren en hen ervan overtuigen dat EY hen de carrière van hun dromen kan bezorgen. ‘Step into the spotlight’ is hun motto, want bij EY draait het allemaal om jou. Samen met Fast Forward profileerden ze zich, voor het tweede jaar op rij, als aantrekkelijke werkgever met ExplorEY.

Tijdens een onvergetelijke avond vol heerlijk eten en netwerken stelde EY zichzelf voor aan de afgestudeerden in spe in Antwerpen, Leuven en Gent. Dat deden ze ten eerste met vijf mystery boxes. In elke box stapte een medewerker de spotlights in en gaf een woordje uitleg over de bijhorende service line.

Maar om de waarden van het bedrijf écht goed over te brengen? Daar is wel wat meer voor nodig. Daarom lieten we de young potentials tijdens een uitdagende challenge ontdekken dat EY voor teamwork, expertise, innovatie, diversiteit en empowerment staat. Zo gingen ze de interactie aan met elkaar én met EY. Het snelste team kreeg bovenop de toffe ervaring ook nog cinematickets mee naar huis. Networking, but make it fun!

Young potentials die een duik willen nemen in de internationale consulting business kunnen nog steeds inschrijven voor de laatste editie op 20 februari via https://www.ey.com/en_be/careers/events.

Meer van fast forward :