Event Agencies

Jun 6, 2023, 9:01
They built this city!

They built this city!

06 september 2019

Werp één blik op onderstaande foto’s en vertel ons zonder te liegen dat je er niet bij wou zijn, we dare you! Jaarlijks organiseert ION een Summer Event om zijn medewerkers met een big smile de vakantie in te sturen. Het bedrijf rekende hiervoor op Fast Forward Events.

Dit jaar bracht men iedereen samen in Kortrijk en werd de dag afgetrapt met een ontbijt in Bolwerk, een unieke en kunstzinnige eventlocatie. Wanneer alle donuts van het logo gegeten waren, kreeg de groep een retourtje naar De Wijngaard, een assistentiewoningcomplex dat ION gebouwd heeft. Terug in Bolwerk kreeg het personeel de Chain Reaction-teambuilding (en lunch) voorgeschoteld. Uiteraard was het een kettingreactie van formaat, dankzij de drive en het enthousiasme van de ION’ers!

En als het lijkt alsof de personeelsleden op alle foto’s staan te dansen, dan is dat vaak ook zo. De hele dag lang zong het bedrijf voor de camera mee met het toepasselijke ‘We Built This City’ van Starship, om daar later een ‘lipdub’ van te maken. Na een tussenstop in Nuba-r ging het dak eraf in Dam 71. They built this city on rock and roll!

Meer van fast forward :