Event Agencies

Oct 21, 2021, 13:52
Fast Forward vertelt The Story of Luxury voor BMW

Fast Forward vertelt The Story of Luxury voor BMW

23 mei 2019

Fast Forward gaf het beste van zichzelf om de gasten van BMW het beste te geven. De crew van het agentschap werkte maar liefst drie weken aan de opbouw van het fenomenale decor op de hoofdzetel van BMW Belux in Bornem. Vijf avonden maal 420 gasten plus een crew van 150 man, you do the math. This is the story of luxury.

Luxe is unieke smaken proeven. En dat mag je letterlijk nemen. Sterrenchefs David Martin**, Cyril Molard** en Roger van Damme* stelden voor deze gelegenheid een uitzonderlijk menu samen. Een vijfsterren diner zoals geen ander werd gepresenteerd tijdens een zinnenprikkelende show die de gasten onderdompelde in verwondering. Hoe kan het ook anders, met Mojuice (showregie en visualisatie), Thomas Boets (lichtdesign), L&L Stage Services (techniek), Showtex (gordijnen en tribune), Diner Privé (catering), Faek en Levi Party Rental (bloemen en meubilair) als partners.

Luxe is avant-première. De bevoorrechte gasten kregen als eerste de nieuwe luxemodellen te zien die voor het grote publiek nog top secret zijn. For their eyes only!

Luxe is BMW. Maar luxe is ook champagne van Taittinger, sublieme juwelen van Christofle, vloeren van IVC Beyond Flooring, camera’s van Leica, reistassen van Montblanc, pakken van Scabal, exclusieve kledij van Natan en luxueus vliegen met Emirates. Elke partner tilde de ander naar een hoger niveau voor een evenement van het allerhoogste niveau.

Luxe is tot het uiterste gaan, en daar kennen BMW en Fast Forward alles van. Een klant waarvoor het agentschap graag alles uit de spreekwoordelijke kast haalde!

Meer van fast forward :