Event Agencies

Jun 22, 2021, 22:06
The Oval Office zorgt voor creatieve storytelling op rondreizende expo ‘Wolven in Limburg’

The Oval Office zorgt voor creatieve storytelling op rondreizende expo ‘Wolven in Limburg’

23 mei 2019

Naya, August, Roger… Na meer dan een eeuw is de wolf is terug in België! Reden genoeg om de mysterieuze viervoeters in de kijker te zetten met een rondreizende tentoonstelling. The Oval Office stond mede-initiatiefnemer Natuur en Bos bij met copywriting en grafische vormgeving.

Op ontdekkingstocht in de leefwereld van de wolf

Hoe kan je wolven herkennen? Wat eten ze? Waarom zijn ze tot nu toe enkel in Limburg actief? Op dergelijke vragen willen de initiatiefnemers via ‘Wolven in Limburg’ een antwoord bieden. De expo doet tussen midden mei en eind december verschillende locaties in Noord-Limburg aan, niet toevallig in de natuurgebieden waar de wolven vandaag actief zijn.

Een beestachtige ervaring voor jong en oud

The Oval Office ging met de input aan de slag en vertaalde die in korte, vlotte teksten met bijhorende visuals die de bezoekers maximaal informeren over het doen en laten van de wolf. Hierbij was het belangrijk dat zowel kinderen als volwassenen de expo op hun eigen manier konden beleven. Het team begeleidde eveneens de productie.  

De expo ‘Wolven in Limburg’ kan van 18 mei tot en met 29 december bezocht worden op diverse plaatsen in Noord-Limburg, en is een samenwerking van Natuur en Bos, Duinengordel, Bosland, Kempen-Broek en het Provinciaal Natuurcentrum. Voor meer info, zie de website van Natuur en Bos.

Meer van The Oval Office :