Event Agencies

Jan 22, 2022, 10:04
JADA events verwelkomt nieuw incentive-talent: Aline!

JADA events verwelkomt nieuw incentive-talent: Aline!

19 oktober 2018

JADA events (JADA) neemt verdere stappen in het uitbouwen van haar incentives. Met de komst van hun nieuwe collega, Aline Van Houdt, krijgen ze er namelijk een pak kennis bij. Aline brengt een rugzak vol aan ervaringen mee uit de incentive-wereld. En laat het nu net datgene zijn wat JADA graag verder en vooral uitgebreider wil aanbieden aan haar klanten…

JADA stelt jou met veel trots voor aan haar nieuwe collega: Aline Van Houdt! Geen onbekende voor JADA, want ze liep er in 2011 al stage als eventmanager in wording. Haar ondertussen jarenlange ervaring in de incentive-wereld, bijhorende talenknobbel, creatieve geest en positieve ingesteldheid zorgen voor een perfecte aanvulling van het JADA team. Ze reisde bovendien al zo goed als de hele wereld rond en toverde de kleinste en grootste incentives om tot een fantastische ervaring met steeds gepersonaliseerde belevingen. Een perfecte aanwinst dus om niet alleen jouw volgende event, maar ook jouw waardevolle incentive verder uit te bouwen! Want dat laatste is waar we bij JADA graag verder in investeren: unieke reisbelevingen die aansluiten bij jullie bedrijfscultuur en/of nieuwe dienst/product.

Met creatieve en op maat gemaakte incentives brengt JADA jou en je werknemers naar de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. Van Barcelona tot Londen, van Ibiza tot Abu Dhabi, geen enkele bestemming heeft nog geheimen voor ons. Alle incentives worden op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een hype catamarantocht naar een privé strand, een survival tour door op een eiland, een cocktail-diner-party in een vergeten kerk, …, alles kan!

Ook zin in een onvergetelijke incentive?

Wij steken je graag aan met creatieve ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

Contacteer ons via: info@jada-events.be of op het nummer 03 257 09 13.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events