Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:40
JADA events verwelkomt 130 journalisten voor Kipling launch

JADA events verwelkomt 130 journalisten voor Kipling launch

14 mei 2018

Kipling verkoopt wereldwijd 1 tas per 2 seconden, maar heeft in elke regio zo zijn eigen imago. De nieuwe marketing director wou hier komaf mee maken en de nieuwe collectie op een creatieve manier onthullen aan 130 journalisten, influencers en celebrities uit 7 verschillende Europese landen. En JADA events werd ingeroepen om er een origineel en flitsend totaalevenement van te maken.

Overdag verwelkomden we de gasten op 4 verschillende stations en luchthavens om ze vervolgens OF een interview af te kunnen laten nemen van één van de leden van het Kipling Management, OF de geboortestad Antwerpen te laten ontdekken in een Tour d’Anvers. Met trammetjes trokken ze rond via verschillende routes en ontdekten zo het Centraal Station, de Kipling Store, het MAS, een Elixir d’Anvers, een Antwerps handje én snoven ze cacao in het Paleis op de Meir bij Dominique Persoone.

’s Avonds stond de onthulling van de 5 nieuwe collecties centraal, met elks een eigen thema. Aapachtige figuren onthulden deze Fabulous Five met veel schwung en ontdekten de nieuwe producten als eerste in o.a. een klaslokaal, een art gallery, een zwevend plateau, een XXXL cadeau en een opensplitsende LED wall. De volledige reveal met speeches kon trouwens wereldwijd live gevolgd worden via Facebook, waar Kipling meer dan 2,6 miljoen volgers heeft.

Een Celebrity Wall, Monkey Cocktails, Zwevende hapjes, Central Park, een Steltenboom, Wist je datjes, Pixel Painting en veel gedetailleerde branding zorgden voor een totaalbeleving waarbij de smartphones van de influencers weinig rust kenden. 

Tot slot mocht iedereen aan een touw trekken, waarmee ze één van de verschillende nieuwe Kipling tassen naar boven zagen zweven. Deze mochten ze als goodie meenemen naar hun hotelkamer. Ondertussen verschenen er al meer dan 100 artikels in de Europese pers.

Ja Da was een impactvolle onthulling!

Ook zin in een onvergetelijk event?

Wij steken je graag aan met creatieve ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

Contacteer ons via: info@jada-events.be of op het nummer 03 257 09 13.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events