Event Agencies

Jun 25, 2019, 20:04
The Oval Office voor The Adecco Group in Davos

The Oval Office voor The Adecco Group in Davos

26 januari 2018

Op het World Economic Forum dat plaatsvond in het Zwitserse Davos van 23 tot 26 januari 2018, heeft The Adecco Group de resultaten van de Global Talent Competitiveness Index voorgesteld. Een jaarlijkse grootschalige studie van The Adecco Group, INSEAD en Tata Communications die steden en landen rankt op basis van hun vermogen om talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.

The Oval Office mocht dit prestigieuze business live event uitwerken en organiseren. Locatie was het Kirchner Museum in Davos. Daar werden een 150-tal internationale bedrijfsleiders, politici, opiniemakers en journalisten ontvangen voor een plenaire sessie en een netwerkmoment.

Samen met partners Sense en Medialife, verzorgde het team van The Oval Office de technische ondersteuning, de vormgeving van de presentaties en de eventcommunicatie. Een gebogen scherm van 7 meter breed en muurprojecties zorgden voor een vooruitstrevende en dynamische contentbeleving. 

Over The Oval Office

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office geïntegreerde campagnes die een slimme mix maken tussen live (events en brand activation) en communicatie (on- en offline). Met slechts één doel: ‘mensen merken laten beleven’. Het bureau introduceerde in 2012 het begrip Live Communicatie in de Belgische markt en sloot daarmee aan bij de groeiende (internationale) visie die merkbeleving centraal plaatst in de communicatiestrategie.

The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers, experten in corporate & marketing evenementen, digital marketing, brand activation, communicatie, content marketing en PR. The Oval Office werkt voor heel wat gerenommeerde organisaties en merken waaronder AB Inbev, Adobe, Actiris, Aquafin, Agentschap voor Natuur en Bos, Apple, BASF, BMW, BNP Paribas Fortis, Brussel Mobiliteit, bpost bank, DEME, Google, Kanselarij van de Eerste Minister, Lineas, MINI, Nintendo, Proximus,  Reynaers Aluminium, SD Worx, SEAT, Stad Gent, Stad Antwerpen, Thalys, Vopak en de Vlaamse overheid. The Oval Office is lid van ACC Belgium en stichter-aandeelhouder van 27Names, Europe’s live communication agency.

Meer info

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :