Event Agencies

Jan 22, 2022, 10:14
De lat is gelegd: JADA legt ze nog hoger

De lat is gelegd: JADA legt ze nog hoger

24 februari 2017

Dat 2016 een topjaar was voor JADA events is een understatement. We kregen de kans heel wat prachtige belevingen neer te zetten dankzij ons steeds groter wordende klantenbestand. De lat is daarmee gelegd, en voor het JADA team kan die alleen maar hoger, zeker naar aanleiding van het 10 jarig bestaan op 16 maart. We zijn 2017 dan ook ingevlogen, want zowel januari als februari zoefden voorbij door de drukke planning.

Hieronder alvast enkele highlights van de afgelopen maanden:

Provincie Antwerpen Nieuwjaarsfeest

Provincie Antwerpen nodigde alle medewerkers uit voor een nieuwjaarsreceptie in het Hospitality Center van het Antwerps Sportpaleis. De avond werd "Flex" gedoopt, de meest soepele nieuwjaarsreceptie ooit! JADA events creëerde een waaier aan ruimtes en activiteiten die de 1300 gasten de ganse avond konden ontdekken. Zo waren er: een wellness, netwerk domes, een LED dance room, een skype room, een photobooth, de wall of fame, een analoge lounge, ... en zoveel meer. Tussendoor genoten de genodigden van heerlijke gerechten van vaste cateraar Amalthea en gingen de volgende dag flexibel naar het werk.

Engie Axima Personeelsfeest

De medewerkers van ENGIE Axima Belgium vierden de start van het kalenderjaar met een spetterend nieuwjaarsfeest. In Brussels Kart Expo werden de gasten door futuristische figuren ontvangen en na een eerste hapje en drankje begeleid naar het plenair gedeelte. De genodigden namen plaats op de XL tribune, waar alles vlot aan elkaar gepraat werd door presentatrice Greet Samyn.

De tribune was tevens een perfecte plek om 'de energie van Engie Axima' op te wekken. Met de hulp van een heuse drumact en gepersonaliseerde 'bam-bam stokken' ging de energie meteen de hoogte in! Helemaal opgepept verlieten de gasten met een fris glas wijn de zaal, om zich naar de net geopende buffetten te begeven. Onze Ipad-DJ wandelde rond op de voorziene LED-dansvloer en speelde de vele verzoeken van de energieke dansers! Aan de uitgang zorgden de Responsible Young Drivers ervoor dat iedereen veilig in zijn wagen stapte.

Geïnspireerd?

Laat ons vrijblijvend een voorstel doen en we garanderen een inspirerend event voor uw kostbare budget.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events