Event Agencies

Jan 22, 2022, 10:12
Durabrik viert 3 dagen lang met JADA events

Durabrik viert 3 dagen lang met JADA events

17 oktober 2016

Een gouden jubileum mag nooit ongemerkt voorbijgaan! Om die reden nodigde bouwbedrijf Durabrik JADA events uit om met een uniek en opvallend concept op de proppen te komen. JADA organiseerde voor hen een driedaags event in de fabriekshal naast de Durabrik bedrijfssite. Het thema: de tot de verbeelding sprekende jaren ’60!

Elke dag richtte zich op een andere doelgroep. Op dag 1 werden de leveranciers uitgenodigd, op dag 2 waren de klanten de gelukkigen en op dag 3 kwamen de medewerkers feestvieren. De in het totaal meer dan 1000 mensen namen we 50 jaar terug in de tijd, naar het jaar 1966 waar Durabrik het levenslicht zag. De rode loper leidde hen door het uit-trussen-geconstrueerde Durabrikhuis naar een mysterieuze sterrentunnel. Via deze tunnel reisden de gasten van 2016 naar 1966, duidelijk gemaakt door de chronologisch tentoongestelde projecten.

Eens door de tunnel wachtte een levende pin-up aan een echte Cadillac Coupe De Ville om de gasten te ontvangen en een foto met hen te nemen.  De ruimte was volledig vintage ingekleed. Tapijten, buffetten, bars, tafels en statafels, enkele salons, lusters, flipperkasten, fotoanimatie… alles was in thema!

In dit prachtige decor genoten de gasten van heerlijke hapjes en buffetten met gerechten recht uit oma’s keuken. Na de walking dinner volgde een lekker dessertenbuffet en werd er een grote ’50 jaar Durabrik’ taart aangesneden. Coverband Supershake gaf het beste van zichzelf en zette de dansavond in, gevolgd door de Durabrik huis-DJ.

JADA events organiseerde met veel plezier dit prachtige event en uiteraard kijken we steeds uit naar nieuwe, inspirerende projecten en samenwerkingen. Daag ons dus gerust uit, want we zien het nu al helemaal zitten. Laat ons vrijblijvend een voorstel doen en we garanderen een inspirerend event voor uw kostbare budget.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events