Decors & Stands

Mar 29, 2024, 1:31
ShowTex verzorgt XL geprinte backdrop voor Holiday Park

ShowTex verzorgt XL geprinte backdrop voor Holiday Park

08 januari 2019

Een enorme hoeveelheid vlamwerend textiel en innovatieve rails van ShowTex brengen de Plopsa verhalen helemaal tot leven in het allereerste overdekte themagebied van Holiday Park Hassloch in Duitsland.

Gigantische prints zetten de toon

Een verbluffende backdrop van wel 2000m² Universal 250 doeken is volledig bedrukt met originele Plopsa-illustraties. Dankzij het nauwkeurige maatwerk, volgen de 12 meter hoge gordijnen perfect de contouren van de indoor attracties en ontstaat er zo een unieke sfeer in de indrukwekkende hal!

H100 rails rondom rond

Om de zware doeken veilig te kunnen ophangen, bevestigde ShowTex een multifunctioneel H100 railsysteem rondom rond het ganse indoor park. De rails zijn nauwkeurig op maat gebogen en helemaal aangepast aan de vorm van de zaal. De backdrops kunnen zo vlot en onverstoord langs de wanden schuiven.

Sprankelende sterrendoeken

De enorme roller coaster in het park neemt de grootste waaghalzen mee door een pikdonkere tunnel bekleed met ShowLED Classic sterrendoeken. De meer dan 1500m² fonkelende LED backdrops zorgen voor de nodige magie en spanning tijdens de rit, waardoor de razendsnelle tocht nog bloedstollender lijkt!

Podiumgordijnen voor beide theaters

De twee gloednieuwe podia van Holiday Indoor zijn beiden uitgerust met erg duurzame theatergordijnen die dagelijks de voorstellingen helpen waarmaken. Een kleurrijk geprinte backdrop, een afstopping van zwarte Molton poten en friezen, een prachtig fluwelen voordoek en sierfries uit theaterrode Velours Delta en een gemotoriseerd H100 railsysteem maken het Holiday Indoor theater helemaal klaar voor de show!

www.showtex.com

Meer van ShowTex :

Showtex