Decors & Stands

May 27, 2020, 15:28
Scheidingswanden van ShowTex voor Encounters - Ontmoetingen

Scheidingswanden van ShowTex voor Encounters - Ontmoetingen

28 juni 2017

Encounters / Ontmoetingen is een samenwerking van de Antwerpse musea MAS en KMSKA en een expo die een universele ervaring van kunst wil teweegbrengen door kunstwerken en choreografieën van Pé Vermeersch met elkaar te combineren.

Aan de hand van gebogen wanden uit lichtgrijze GobelinTulle van ShowTex, trekt het scenografisch bureau Omgevingen het unieke tentoonstellingsconcept van curator Paul Vandenbroeck door tot in het interieur.

Maar liefst 13 stoffen scheidingswanden van 4m hoog verdelen de tentoonstellingsruimte in verschillende clusters. De theatertulle is met keders bevestigd in kederprofielen van verschillende radii en breedtes, die bijdragen tot de dynamiek van de expositie. Door de tulles onderaan te verzwaren met gebogen aluminium buizen, blijven de doeken mooi en strak op hun plaats hangen.

Over ShowTex

Als wereldwijd leider in het bedenken, produceren en installeren van de meest innovatieve vlamwerende podiumdoeken, ophangsystemen, projectieschermen, spiegelfolies, netten en podiumacessoires wil ShowTex de creatieve visie van evenement- en entertainment professionals waarmaken.

Copyright foto's: © Central bvba / Omgevingen

www.showtex.com

Meer van ShowTex :

Showtex