Benelux Event Awards

Jun 6, 2023, 7:15
België prijkt bovenaan de Bea World landenranglijst

België prijkt bovenaan de Bea World landenranglijst

06 december 2019

De Belgische agentschappen en locaties brachten maar liefst 10 awards mee uit Milaan, waar de 14de editie van het Bea World Festival werd georganiseerd. Het is dan ook geen verrassing dat ons land helemaal bovenaan staat in de landenrangschikking, die de organisatie publiceerde.

Met vier keer goud, één keer brons én de Grand Prix voor The Oval Office, goud voor Balthazar, goud voor MeetMarcel en brons voor VO Event, waren de Belgische agentschappen dé blikvangers van de voorbije Bea World. Bovendien was er ook nog eens een location award voor de Grotten van Han en het werk dat Luc Petit Création daar verrichtte.

Salvatore Sagone, van de organiserende ADC Group, blikt tevreden terug: “Het was opnieuw een groot succes, dankzij de 700 deelnemers uit 40 landen die aan de competitie hebben deelgenomen en hebben genoten van een programma rijk aan inhoud. Voor deze geweldige prestatie moet ik alle partners, sponsors en het team van ADC Group bedanken om het evenement mogelijk te maken. We leven in een tijdperk van ervaringen, en de deelnemers aan Bea World stonden in het middelpunt van dit alles. Ze creëerden mee het evenement, dankzij een interactief, disruptief en echt verrassend format. Intussen werken we al met veel enthousiasme aan de volgende editie.”

Meer van BEA World :