Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 4:26
10 Belgische agentschappen presenteren case voor internationale jury

10 Belgische agentschappen presenteren case voor internationale jury

28 november 2019

Gisteren is in Milaan het BeaWorld Festival van start gegaan met een openingsreceptie. Vandaag stonden de jurypresentaties in de Best Events competitie op het programma. Maar liefst tien Belgische agentschappen presenteerden één of meerdere cases voor de internationale vakjury.

Het was een spannende dag voor Balthazar EventsDPG MediaEvent MastersFast ForwardLuc Petit CréationMeetMarcelThe Oval OfficeVO CitizenVO Event en way2events. Vandaag verdedigden deze Belgische agentschappen immers hun project voor de jury van het BeaWorld Festival. Zij kregen telkens zeven minuten om de jury te overtuigen. Om 9u ’s morgens mocht Luc Petit Création de spits afbijten, en aan het einde van de dag mocht The Oval Office de laatste presentatie voor zijn rekening nemen. Dankzij het Team Belgium-initiatief van Experience en ACC Belgium kon elk agentschap rekenen op de steun van Belgische collega’s in het publiek.

Morgen is het programma van het BeaWorld Festival gevuld met een reeks interessante keynotes en workshops. Op vrijdagavond volgt dan de ceremonie van de Best Events Awards, en ontdekken we hoeveel gouden, zilveren of bronzen olifantenbeeldjes er mee naar België komen.

Meer van BEA World :