Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 5:27
Bea World 2019: tickets beschikbaar en inschrijvingen voor Best Event Awards en Best Location Awards geopend

Bea World 2019: tickets beschikbaar en inschrijvingen voor Best Event Awards en Best Location Awards geopend

09 juli 2019

De inschrijvingen voor de 14de Best Event Awards en de 2de Best Location Awards zijn nu geopend. Beide initiatieven, gericht op het promoten van uitmuntendheid in events en live communicatie, en op het vieren van de beste eventlocaties en -bestemmingen, vormen het hart van het Bea World Festival, dé ontmoetingsplaats en hét networking event voor de internationale eventgemeenschap.

De komende editie van het Bea World Festival vindt plaats in Milaan, Italië, van 27 tot 30 november tijdens de Live Communication Week, een nieuw format gelanceerd door ADC Group, dat zowel het Bea World Festival als het Bea Italy Festival zal omvatten. Het evenement is opgevat als een echt businessplatform en een ontmoetingsplaats tussen vraag en aanbod, gericht op het vieren van de creativiteit en innovaties die de event- en livecommunicatie-industrie heruitvinden, zowel op de lokale Italiaanse markt als wereldwijd.

Net als in voorgaande jaren, zullen genomineerden die strijden om de gerenommeerde gouden olifanten de kans krijgen om hun projecten live te presenteren voor een prestigieuze jury bestaande uit vooraanstaande corporate event professionals en senior vertegenwoordigers van nationale organisaties van evenementenbureaus. Een video tutorial met uitleg over het maken van een duidelijke en goed gepresenteerde inzending, die indruk kan maken op de jury en dus meer kansen biedt om te winnen, is beschikbaar op de Bea World Festival-website.

Voor de Best Event Awards 2019 heeft ADC Group vier nieuwe categorieën geïntroduceerd (Brand Activation, Festival, Institutional Ceremony en Hybrid event) om zich aan te passen aan de zich voortdurend ontwikkelende wereld van live communicatie.

Het Bea World Festival wil de volledige waardeketen van de evenementenindustrie belonen, en daarom vieren de Best Location Awards een fundamenteel ingrediënt voor het succes van een evenement. De beste evenementenlocaties en de beste bestemmingen en congresbureaus ter wereld worden gehuldigd. De locaties worden geëvalueerd door senior vertegenwoordigers van evenementenbureaus over de hele wereld op basis van hun geschiktheid voor het hosten van verschillende soorten evenementen, zoals congressen, beurzen, productlanceringen, enz.

Om het Bea World Festival bij te wonen dient men een Delegate Pass te kopen, die nu verkrijgbaar is met een speciale Super Early-Bird korting, een aanbod dat geldig is tot 31 Juli (€450+vat in plaats van €700). Andere beschikbare promoties zijn:

  • Speciaal aanbod voor corporate klanten van deelnemende agentschappen: €350+vat22%.
  • Koop 2 & krijg de derde met 50% korting.
  • Live Communiction Week Combo. Een extra korting is beschikbaar wanneer met een ticket koopt voor de volledige Live Communication Week (Bea Italy Festival én Bea World Festival).

Om in te schrijven voor de awards: www.beaworldfestival.com/enter-awards

Om een Delegate Pass te kopen: www.beaworldfestival.com/buy-delegate-pass

Meer details vindt u op: www.beaworldfestival.com

Meer van BEA World :