Benelux Event Awards

Jun 22, 2021, 22:21
BEA Awards: Save the date!

BEA Awards: Save the date!

27 juni 2019

De 22ste editie van de Belgian Event Awards zal plaatsvinden op 25 maart 2020. Deze editie, georganiseerd door Event Masters, neemt opnieuw een ganse dag in beslag, met de presentaties van de beste eventprojecten van het jaar in het Congrescentrum Lamot, ’s avonds gevolgd door de uitreiking van de trofeeën in de Nekkerhal.

De organisatoren van de BEA Awards zullen opnieuw uitgaan van de formule die de editie van 2019 tot een succes heeft gemaakt, zij het uiteraard met enkele (kleine) verbeteringen en met enkele (grote) verrassingen voor de deelnemers.

Zoals elk jaar begint het BEA-traject opnieuw in oktober, wanneer de agentschappen worden uitgenodigd om hun beste projecten van het voorbije jaar in te dienen. Deze zullen in januari online worden beoordeeld door de vakjury. De projecten die geselecteerd zijn voor de finale worden vervolgens tijdens de dag van 25 maart gepresenteerd aan het publiek van de BEA Awards. Dit zouden zo’n 500 personen moeten zijn, de maximale capaciteit die door het Mechelse congrescentrum voor de BEA wordt toegestaan.

Iets om in het oog te houden aan het einde van de zomer…

www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :