Benelux Event Awards

Mar 26, 2023, 5:38
Bea World Festival landt in Milaan, de nieuwe event-hoofdstad

Bea World Festival landt in Milaan, de nieuwe event-hoofdstad

22 mei 2019

Het Bea World Festival zal dit jaar plaatsvinden in Milaan. Het internationale evenement zal aansluiten op het Italiaanse BEA Festival, zodat beide samen een Live Communcation Week vormen, van 26 tot 30 november 2019.

Het nieuwe format begint met het Bea Italy Festival (26-27 november), gewijd aan de Italiaanse meetingindustrie, dat aan zijn zestiende editie toe is. Meteen daarna volgt de veertiende editie van het Bea World Festival (27-30 november). Beide evenementen zijn zoals steeds een niet te missen business- en netwerkplatform, waarbij deelnemers worden meegenomen op een ontdekkingstocht naar de nieuwe grenzen van livecommunicatie.

Ervaren professionals uit de industrie delen hun kennis en ervaringen tijdens  rondetafelgesprekken en workshops, maar er zijn ook keynotes van vooraanstaande persoonlijkheden uit andere sectoren. Beide festivals beginnen telkens met de presentaties van de cases voor de jury, gevolgd door een dag met content en een awardceremonie.

“Samen zullen we een prachtig evenement creëren om het vertrouwen dat we altijd gekregen hebben terug te betalen. Daarnaast zullen we Milaan en de Italiaanse eventsector in de internationale spotlight zetten. De stad is klaar om onze internationale gasten te ontvangen en zich van haar beste kant te laten zien, in het bijzonder tijdens de vrijetijdsactiviteiten, die zullen draaien rond de thema's eten, mode en cultuur”, zo vertelt Salvatore Sagone, President van de Live Communication Week.

Meer van BEA World :