Benelux Event Awards

Jun 22, 2021, 21:55
Aftermovie BEA Awards : Herbeleef de hoogtepunten van deze 21ste editie

Aftermovie BEA Awards : Herbeleef de hoogtepunten van deze 21ste editie

16 april 2019

Experience Magazine, Event Masters, DB Video en de partners van de BEA 2019 lanceerden de officiële aftermovie van deze ‘made in Mechelen’ editie.

 

De 21ste BEA Awards, die werden georganiseerd door Event Masters, begonnen overdag in het Congrescentrum Lamot met de presentatie van de finaleprojecten voor de jury van de BEA Awards, samengesteld uit 16 corporate event managers. Na enkele minder overtuigende pogingen in het verleden, had de organisatie deze presentaties opnieuw opengesteld voor het publiek. Deze aanpak heeft zijn doel niet gemist, aangezien niet minder dan 370 mensen de presentaties van de beste live communicatieprojecten van het jaar bijwoonden.

's Avonds verhuisde het evenement naar de Nekkerhal, waar 805 professionals uit de sector de prijsuitreiking bijwoonden. De avond, die georganiseerd werd door Event Masters en een veertigtal BEA Partners, stond in het teken van het thema 'Share the Spotlight'. Het was ook een ideale gelegenheid op te netwerken, een element dat wederom zeer gewaardeerd werd door het aanwezige publiek.

Ook de Mechelse overheden waren een partner van deze editie. Zij waren verheugd om de BEA Awards te hebben kunnen ontvangen, omdat dit aan meer dan duizend professionals uit de sector de kans heeft gegeven om het ‘eventgezicht’ van de stad te ontdekken. België is wereldwijd bekend als een land dat straffe events organiseert, denk maar aan Tomorrowland. Mechelen is daar een mooie exponent van. In deze stad is ruimte voor creativiteit en ondernemerschap. De hosting van de BEA Awards is dan ook een mooie opportuniteit. De duizend deelnemende eventprofessionals hebben kunnen proeven van deze historische kunststad en kiezen misschien wel voor de Dijlestad als volgende meetinglocatie”, aldus Björn Siffer, Mechels schepen van Cultuur en Toerisme.

Palmares van de Belgian Event Awards 2019

Golden BEA - B2B Events:
Copperhead Bartender Days - MeetMarcel voor Copperhead

Golden BEA - B2C Events:
Straffe Kost – CityCubes voor Lidl

Golden BEA - B2E Events:
Alter Domus 15th Anniversary – VO Event voor Alter Domus

Golden BEA - Institutional Events:
Offshore Wind Energy Experience – The Oval Office voor Belgian Offshore Platform

Recognition Award for 360° approach and charity:
R&D Company Day - Exceptional Events voor Galapagos

Recognition Award for Community engagement:
Zoo of Life – KMDA voor Antwerp Zoo Society

--

Meer van BEA Awards :