Benelux Event Awards

Jul 18, 2019, 8:40
BEA Awards 2017: The Oval Office bekroond!

BEA Awards 2017: The Oval Office bekroond!

20 april 2017

Het team van het agentschap The Oval Office werd op 20 april 2017 in ICC Ghent bekroond met een zilveren trofee, ter gelegenheid van de jaarlijkse uitreiking van de BEA Awards. Het agentschap behaalde deze prijs in de drukst bezette categorie B2B Events, voor de organisatie van de 'Proxy Night Campaign 2016', uitgevoerd voor SD Worx KMO.   

"Het was onmogelijk om deze campagne, die verschillende digitale en ‘live’ instrumenten inzette om individuen samen te brengen, niet te belonen," aldus de BEA-jury. "Van het begin tot het einde van deze campagne heeft het agentschap goed uitgedachte instrumenten gebruikt om een groep meertalige en geografisch verspreide medewerkers te sensibiliseren, te teasen, te boeien en te motiveren. Tegelijkertijd werden ze ook nog aangezet om elkaar te leren kennen en appreciëren. Allemaal heel mooi werk."  

Overzicht van het project:

Proxy Night Campaign 2016: The Oval Office voor SD Worx KMO

The Oval Office werkte voor het tweede jaar op rij een interne campagne uit voor HR-dienstenleverancier SD Worx. Het doel: 500 individuele KMO-medewerkers van verschillende leeftijden en met verschillende functies, talenten en verwachtingen dichter bij elkaar brengen.

Het team van The Oval Office zette alle collega’s letterlijk ‘in the picture’ in een stickerboek en bracht hen met elkaar in contact via het ruilen van stickers. Door elkaar complimenten te geven, konden de medewerkers stickers verzamelen. Daarna kwam het erop aan om het album te vervolledigen door dubbele stickers om te ruilen. Die konden ze via een door The Oval Office ontwikkelde website aanbieden. Maar ruilen gebeurde natuurlijk ook in real life op de werkvloer. Het zorgde voor een ware stickerhype en collega’s over diensten en kantoren heen kwamen, soms voor het eerst, met elkaar in contact.

Die nieuwe contacten bestendigen op de dansvloer, en de laatste nog ontbrekende stickers ruilen, dat gebeurde tijdens de Proxy Night, een live event voor alle medewerkers in Hasselt. Ook hier werd de kracht van complimenten en respect voor collega's in de verf gezet, onder meer aan de hand van een persoonlijke video. De volledige campagne gaf een enorme boost aan het bedrijf. De verbeterde band tussen de medewerkers zal de komende maanden dan ook ongetwijfeld z’n vruchten afwerpen en leiden tot een nog sterkere dienstverlening naar de klanten toe.

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :