Benelux Event Awards

Sep 18, 2021, 21:20
Fast Forward pakt Goud in de categorie B2C Events

Fast Forward pakt Goud in de categorie B2C Events

20 april 2017

Op 20 april heeft het evenementenagentschap Fast Forward voor sensatie gezorgd door ook een tweede keer het podium van BEA Awards 2017 te betreden. Nadat er al een Zilveren trofee werd binnengehaald voor de Floraliën 2016, wist het team van Mathias Kerckhof en Pascal Cauwelier nu het enige Gouden beeldje in de categorie ‘B2C Events’ te veroveren. Het Gentse agentschap slaat dit jaar dus een unieke dubbelslag!

"Fast Forward is een agentschap dat gewend is om prijzen te behalen, zowel in België als in het buitenland. Die regelmatigheid is natuurlijk niet aan toeval te danken, maar wel aan de capaciteit van een volledig team om zich te kunnen aanpassen aan de verschillende aspecten die gepaard gaan met de organisatie van evenementen met uiteenlopende omvang, inhoud en gevoeligheden," zo legde de BEA-jury uit. "Antwerp City Drops en Floraliën waren twee (grote) evenementen die bijna elkaars tegengestelden waren. Het agentschap heeft hier blijk gegeven van een goede creatieve en logistieke aanpak!"

Overzicht van het project:

Antwerp City Drops: Fast Forward voor Stad Antwerpen/Sporting A

Onder de naam Antwerp City Drops liet Antwerpen eind september het beste van de (inter)nationale urban scene op de stad los, zowel op het vlak van urban sports als lifestyle & culture. Fast Forward stond in voor de organisatie en de productie van het evenement.

Antwerpen wil zich meer profileren als Urban City. De stad wil de grote massa graag op verschillende manieren laten kennismaken met deze hippe straatcultuur. Hiervoor bestonden al kleinere events die apart geprogrammeerd werden. Afgelopen jaar werden deze echter verbonden door een wandelroute en geïntegreerd in 1 groot event. Tijdens Antwerp City Drops gaven onder andere skaters, slackliners, graffiti-artiesten, freerunners, bmx’ers en breakdancers het beste van zichzelf. Maar ook marktjes, street art en dj’s zorgden voor een onvervalste urban sfeer. Liefhebbers konden op verschillende locaties gratis genieten van allerlei activiteiten.

Fast Forward is erin geslaagd om de opdracht van stad Antwerpen om te zetten in een realistisch actieplan en dito budget. Met meer dan 50.000 bezoekers, 4000 actieve deelnemers en meer dan 100 internationale atleten was de eerste editie van dit nieuwe en verfrissende festival meteen een schot in de roos. Zij hebben de urban sfeer gezien, beleefd en gevoeld. De honger naar een nieuwe editie belooft alleszins veel moois voor 2017.

www.fastforward.events

Meer van fast forward :