Associaties

Oct 2, 2023, 14:03
ACC start online wervingscampagne eventmedewerkers

ACC start online wervingscampagne eventmedewerkers

09 november 2021

Vakassociatie ACC wil de jobmogelijkheden binnen de eventsector in de kijker zetten. Enerzijds door alle vacatures van zijn leden te bundelen in een Jobcorner, en anderzijds door het werken in de sector te promoten met een campagne op social media.

De eventsector staat nu al 20 maanden onder zware druk: eerst door het abrupt stopzetten van al hun activiteiten, dan door het overschakelen naar digitaal, vervolgens door de onzekerheid omtrent het al dan niet heropstarten en nu door de enorme aanvraag van opdrachtgevers om zo snel mogelijk ‘back to live’ te gaan, rekening houdend met alle onzekerheden.

Ondertussen zijn nogal wat medewerkers uit de eventsector overgestapt naar andere sectoren, maar zoals de zaken er nu voorstaan, zal de vraag naar jong talent alleen maar toenemen. Vandaar dat ACC zijn eventleden heeft opgeroepen om hun vacatures gratis te posten op de ACC Jobcorner, waar ondertussen reeds 38 vacatures op te vinden zijn, en een social media campagne opzet onder het thema “If you got the drive, we make it come alive”, met verwijzing naar de Jobcorner.

Meer van ACC Belgium :