Vaste & tijdelijke locaties

Jan 25, 2021, 19:09
PFL breidt aanbod van streaming studio’s uit!

PFL breidt aanbod van streaming studio’s uit!

17 december 2020

PFL uit Beerse heeft vanaf 1 januari 2021 een sterk uitgebreid aanbod aan streaming studio’s. Na het grote succes van de studio’s in WIMEC, werden er in Turnhout al twee studio’s bijgebouwd in een andere zaal. Door de verschillende zalen is het mogelijk om toch verschillende klanten op een coronaveilige manier te ontvangen en uw event virtueel te laten doorgaan.

Daarnaast besloot het bedrijf om studio’s te bouwen op drie verschillende locaties: Crowne Plaza Brussels Airport in Brussel, Antwerp Expo in Antwerpen en WATT17 in Heusden-Zolder.

Op elke locatie zullen twee studio’s gebouwd worden: een cosy set en een table set. In beide studio’s kunnen vijf sprekers plaatsnemen. Wil je een zakelijke boodschap verspreiden? Kies dan voor de table set! Heb je eerder een warme boodschap? Neem dan plaats in de cosy set.

Met deze instapklare streaming studio’s kan de klant op een coronaveilige manier een boodschap overbrengen naar klanten, personeel of andere stakeholders.

Op deze manier staat PFL klaar over heel België om de klanten te ontzorgen.

PFL heeft al 20 jaar ervaring in het ondersteunen van virtuele events en daardoor ook de perfecte partner voor jouw volgend event!

Meer van PFL :

PFL