Vaste & tijdelijke locaties

Jan 25, 2021, 17:21
De Board Room, host je meeting in een luxueuze setting

De Board Room, host je meeting in een luxueuze setting

15 december 2020

De Board Room van Fosbury & Sons biedt je een luxueuze setting voor uw brainstorms, vergaderingen of showcases. De Board Room heeft een bepaalde unieke sfeer. Voorzien van een Samsung frame en flip-over. Catering en andere diensten zijn beschikbaar op aanvraag. Voel je vrij om ook de lobby te gebruiken als break-out ruimte.

Catering is beschikbaar op aanvraag. De foodpartner in crime zorgt voor al je cateringbehoeften, of het nu gaat om een ontbijtvergadering, lunch, snacks of zelfs een late night brainstorm. Ongeacht de grootte van je evenement of vergadering, ze zullen je wensen vervullen.

Uw gezondheid en veiligheid boven alles. Fosbury & Sons heeft enkele voorzorgsmaatregelen genomen die in lijn zijn met het advies van de overheid om u een fijne en veilige omgeving te bieden waarin u kunt werken en mensen kunt ontmoeten. Zo hebben ze de capaciteit van hun Meeting & Event ruimtes aangepast, waardoor er een veilige afstand tussen jou en anderen gegarandeerd is. Uw veiligheid en gezondheid hebben hun hoogste prioriteit.

Prijzen:

Meeting rooms vanaf €200 per dag

Meer van Fosbury & Sons :