Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 21:04
Dinner in the Sky op roadshow door 3 Belgische provincies in 2021

Dinner in the Sky op roadshow door 3 Belgische provincies in 2021

08 december 2020

Met een grote portie gedrevenheid, alsook met respect voor de huidige omstandigheden, maakt Dinner in the Sky zich reeds op voor de editie van volgend jaar. We vertrouwen er andermaal op dat we met z’n allen in de komende zomerperiode opnieuw zullen kunnen genieten van onvergetelijke momenten aan de hoogste tafel van het land. Een perspectief dat hoop geeft en ons nu al doet dromen van aangename buitentemperaturen en verbluffende zonsondergangen.

De vernieuwde set-up van het platform heeft tijdens de voorbije nazomer alvast bewezen dat het perfect mogelijk is om “corona-proof” een buitengewone beleving te delen met andere tafelgenoten.

De unaniem positieve reacties alsook een volledig uitverkochte editie in de afgelopen maand september waren hiervan het beste bewijs. Verras uw genodigden nu al met een uitnodiging voor 2021. De nieuwe data per provincie zijn reeds gekend!

Dé geknipte gelegenheid voor uw volgend klantenevent

Heeft u de laatste maanden hoofdzakelijk digitaal contact gehad met uw klanten en zakenrelaties? Allemaal zeer praktisch en functioneel maar niets zo verbindend als samen een ervaring te kunnen delen. Maak nu al uw plannen voor een fijn wederzien in “real life”.

Waarom Dinner in the Sky bezoeken met uw klanten?
•Reserveer uw eigen privétafel vanaf 4 personen
•Combineer twee of meerdere privétafels, exclusief voor uw genodigden.
•Een verhoogde capaciteit. Het vernieuwde platform kan tot 32 personen verwelkomen
•Een beter contact met uw tafelgenoten voor een fantastische avond met ondergaande zon
•Een veilige corona-proof opstelling die kan rekenen op een groen label van het “Event Risk Model” van de overheid
•Een indrukwekkende lijst van Michelin sterrenchefs
•Een unieke ervaring op 50m hoogte
•Beschut tegen regen en wind dankzij een vernuftige overkapping

Een vijf-sterren ervaring met flair

Maak Dinner in the Sky nog exclusiever door de 8 tafeltjes te privatiseren en zo 32 klanten of zakenrelaties uit te nodigen. De perfecte setting voor een corporate event of bedrijfsincentive. U bent onmiddellijk de perfecte gastheer die kan terugvallen op een Michelin sterrenchef aan het fornuis, verfijnde wijnen en een prachtig uitzicht op de city skyline.

Een mooi ingerichte hospitality village zet onmiddellijk de juiste toon en biedt u als bedrijf diverse mogelijkheden. Zo kan u gebruikmaken van de aanwezige break out room om een workshop of presentatie te geven aan de voet van Dinner in the Sky.

Dankzij de set-up van het platform is er ruime afstand voorzien tussen de verschillende tafeltjes en kan u bijgevolg comfortabel dineren met respect voor alle sanitaire maatregelen.

Budget & Praktische info

Prijs per persoon voor een tafeltje van 4 personen: 385€ ex. BTW/p.p.
Prijs per persoon bij de privatisatie van het volledige platform (cfr. 32 personen): 375€ ex. BTW/p.p.

Er zijn 3 beschikbare momenten per dag
•Lunch : 12h30
•Diner 1: 19h00
•Diner 2: 21h30

Wat met corona?!

Met het oog op 2021 kunnen we vandaag de dag alleen maar reikhalzend uitkijken naar een hernemen van onze gekende gewoontes en vrijheden. Hoe ver we daarin zullen staan tijdens de komende zomerperiode kunnen we helaas niet voorspellen. Toch lijkt het ons zeer realistisch dat dit jaar alles volgens plan zal lopen bij Dinner in the Sky.

We begrijpen oprecht dat u vooraf de condities wenst te kennen voor een reservatie bij Dinner in the Sky:
•In het geval dat Dinner in the Sky niet kan doorgaan op uw reservatiedatum agv. de corona-situatie in België, heeft u recht op: Een verplaatsing naar een andere datum in 2021
•In het geval dat Dinner in the Sky niet kan doorgaan in 2021, agv. de coronasituatie in België, heeft u de keuze tussen: Een terugbetaling OF Een voucher voor 2022 met extra geschenk

Reserveer nu uw plaatsen!

www.gracias.be
www.dinnerinthesky.be