Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 8:41
Losberger De Boer ontwikkelt tijdelijke vaccinatiecentra

Losberger De Boer ontwikkelt tijdelijke vaccinatiecentra

03 december 2020

Losberger De Boer introduceert tijdelijke vaccinatiecentra, waar verpleegkundigen mensen straks veilig en in grote getalen kunnen inenten tegen het Covid-19 virus.

Inmiddels is duidelijk dat er meerdere vaccins in aantocht zijn en dat diverse instanties betrokken zijn bij het plannen van een efficiënte uitrol van een vaccinatieprogramma.

De tijdelijke vaccinatiecentra zijn ontwikkeld om de druk op bestaande instellingen te verlichten en om gemeenten en zorginstanties een plek te bieden waar straks voor een langere periode grote groepen mensen veilig, snel en in een prettige werkomgeving kunnen worden ingeënt.

Het ontwerp is toegespitst op zaken als 1,5 meter afstand bewaren, het bevorderen van een vlotte doorstroming en het bieden van een prettige en veilige werkomgeving. Omdat de gebouwstructuur modulair is, kan het basisontwerp zowel qua afmetingen als inrichting eenvoudig aangepast worden op lokale omstandigheden en wensen.

De tijdelijke vaccinatielocaties kunnen worden uitgevoerd als walk-in of drive-in locatie (‘vaccinatiestraat’). Ze kunnen turnkey worden opgeleverd met klimaatbeheersing, ventilatie, nutsvoorzieningen en kantoor- en werkinrichting.

Meer weten? Neem contact op met Losberger De Boer.

---

Losberger De Boer en de pandemie

Sinds de uitbraak van de pandemie heeft Losberger De Boer, als één van de grootste specialisten op het gebied van tijdelijke ruimtevoorzieningen, zijn bouwstructuren aangepast om de zorg te ondersteunen. Deze gebouwen zijn wereldwijd gebruikt voor triage, extra capaciteit en medische noodvoorzieningen.

Losberger De Boer is één van de grootste ontwikkelaars van tijdelijke gebouwen ter wereld. De hoofdvestigingen zijn gesitueerd in Bad Rappenau (Duitsland) en Bree, waardoor het bedrijf altijd voldoende materiaal en mankracht beschikbaar heeft om vaccinatielocaties conform afspraak op te leveren.

Meer van Losberger De Boer :

Losberger De Boer